Pagina's

donderdag 4 maart 2010

Oost west thuis best.....



Heerlijk geslapen in mijn eigen bed.....ehhh nou ja bij mama in bed...wel lekker in mijn eigen huis.
Vandaag nieuwe schoenen mogen uitzoeken die we meteen bij de schoenmaker hebben gebracht, er moet natuurlijk nog wel een zoolverhoging onder maar niet meer zoveel als eerst. Ik groei nu halve cm per week dus heb steeds minder verhoging onder mijn schoen nodig. Ook meteen nieuwe trainingsbroeken uitgezocht die we meteen bij een naaiatelier gebracht hebben, zij maken de hele zijkant los, naaien er 20 cm stof tussen en zetten er drukknopen op zodat ik een broek om het frame aan kan, ik wil er wel leuk uit blijven zien natuurlijk!
Mama heeft nog gauw een douchestoel gehaald zodat ik ook weer lekker kan douchen.
Vandaag wel gemerkt dat de gewone dingen niet zo makkelijk gaan. Ik heb overal hulp bij nodig. Soms wil ik even gauw iets uit mijn kamer pakken maar dat lukt me niet, ik kan niet zonder hulp opstaan en kan al helemaal niets vasthouden als ik met mijn looprek loop, dan heb ik mijn handen nodig aan het rek. Best lastig en ik ben er vandaag ook een beetje boos over geworden.
Ik zou wel lekker willen voetballen....gelukkig heb ik een voetbaltafel en heb ik fifa op de nintendo ..tja dan maar op deze manier ballen. Ik vind het ook wel heel erg leuk om een bal te koppen en beetje schoppen terwijl ik in rolstoel zit. Is een zachte bal dus doet geen pijn aan mijn been. Heb ook nog aantal keren fysio oefeningen gedaan, sommige zijn niet zo leuk omdat het dan pijn doet maar ja het moet want hoe meer ik beweeg hoe beter er nieuw bot groeit.
Ik was vanmiddag wel heel erg moe, ben toen maar gaan rusten. Moet nog een beetje conditie opbouwen.