Pagina's

zaterdag 17 april 2010

Ik wil geen pijn meer................

Ik ben het beu!
Heb het helemaal gehad met die rot pennen en dat vervelende frame!
Bahhhhhh, zoveel pijn als ik de laatste dagen heb gehad is niet meer normaal, ik heb heel veel gegild omdat ik niet meer wist wat ik moest doen! Mijn onderbeen deed weer abnormaal veel pijn! Ik heb heel veel medicijnen gehad en mama heeft steeds gemasseerd maar het hielp niet! Ik heb nu 3 dagen minder hoeven uitdraaien want volgens het ziekenhuis zou het dan wat beter gaan, nou pffff maakte niet echt veel uit!
Ik vind het niet leuk meer en ben boos op de hele wereld!
Alle kinderen die ik zie, spelen nu lekker buiten, doen alles wat ik nu niet kan en daar heb ik even flink de P over in! Snappen jullie hoe ik me voel???
Ik ben samen met mama naar mijn opa en oma geweest en ik heb daar geprobeerd om toch te gaan voetballen. Opa Jaap had al een goal in de tuin gezet en ik heb een beetje kunnen ballen. Ik heb nu 4 benen want ik gebruik mijn krukken ook als benen, das dan wel weer leuk! Maar ik kan me niet bewegen zoals ik zou willen.
Ik zou nu wel willen dat ik al bijna klaar was met het verlengen van mijn been, maar ik weet dat het nog wel even gaat duren!
Nou ik ga mijn wonden maar weer laten verzorgen, gelukkig zijn die nog nooit gaan ontsteken dus die mazzel heb ik.
Ik schreeuw nog heel even uit hoeveel ik baal...WHAAAAAAHHHHHHHBAAAAAAHHHHHHHH
en hoop dat de pijn minder wordt!