Pagina's

donderdag 11 maart 2010

Naar School.....

Ik ben dinsdag voor het eerst weer naar school geweest, vond het heel erg leuk om weer in de klas te zitten. Heb hard gewerkt met rekenen, schrijven en spelling. Ik kon nog niet de hele ochtend blijven, had ook nog fysio thuis.

Ik probeer nu elke ochtend naar school te gaan. In de ochtend heb ik wel pijn in mijn been als ik uit bed kom, maar na het ontbijt krijg ik dan wat pijnstilling om toch naar school te kunnen.
Ik heb les vanuit mijn rolstoel en heb ook mijn looprekje bij me voor als ik naar de wc moet, dan kan iemand me helpen om met mijn looprek te gaan.

Ik begin nu thuis heel langzaam toch op mijn krukken te lopen, vind het wel eng, durf nog steeds niet op mijn been te gaan staan maar moet het wel blijven proberen. Heb ook heeeeeel veel fysio oefeningen en om de dag komt Inge of Marije (therapeuten) thuis oefenen met mij.

Penverzorging vind ik toch wel het vevelendste, als ik er aan denk moet ik al bijna huilen, doet steeds erg veel pijn! Mama verschoont de wonden soms paar keer per dag, lekken steeds, ziet er raar uit. Sommige mensen durven er niet naar te kijken, ik al wel een beetje.

Als het goed is ben is mijn been nu al bijna al 1 cm groter, woensdag zal ik in het ziekenhuis op de rontgenfoto wel kunnen zien of er al bot groeit....spannend hoor!