Pagina's

zaterdag 6 maart 2010

penverzorging thuis............

Gister heb ik heerlijk gedoucht, zittend op de douchestoel, keifijn! Meteen daarna hebben mama en ik samen de penverzorging gedaan, ik vond het eng om dit voor het eerst thuis te doen maar het ging heeeeel goed. De gaasjes vielen snel van de wonden door het douchen. Dat deed dus helemaal geen pijn. Een wond is een beetje aan het vervelen dus die deed met flossen best heel erg zeer, de andere vielen mee. Meteen daarna heb ik een half uur mogen trainen....jaja vanuit mijn rolstoel keeperstraining van mama, lachen!(mama weet helemaal niets van voetbal...vind ik) Ik kan nu ook al een beetje de bal wegtrappen met mijn been, en natuurlijk koppen, vangen en de ballen wegstompen.
De fysio is thuis geweest en ik moet nu leren om niet op mijn tenen te lopen, dat deed ik al heel veel jaren en nu moet het anders...eerst hak dan teen, hier moet ik echt goed bij nadenken want mijn voet wil automatisch op de teen staan, dus best lastig.
Ik heb nog wel een looprek nodig.
Ben gisteren ook even op school geweest, vond het zoooo fijn om al mijn vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. Van de juf heb ik al huiswerk mee gekregen......daar had ik toch wel een beetje zin in om te gaan doen, zeker schrijven want dat is keileuk, rekenen en de rest vind ik mwahhhhh.
In de klas hebben ze een soort schuiftafel voor me zodat ik op de rolstoel kan blijven zitten. Op harde houten stoeltjes van de klas kan ik niet goed zitten, mijn frame doet me dan te veel pijn, ook kan ik mijn been dan niet lekker laten hangen of liggen. Ga komende week proberen weer wat school te volgen, heb ik zin in.